Soldater - Remle, Hanna

Är tillsammans med musiksoldat Görtz hjärtat och själen i hela AMK när det gäller paraddelen. Går, som första tjej någonsin i AMK, med bastrumma i kåren och har inte missat ett enda framträdande vad gäller parad.

Spelar oboe i konsertsammanhang och har under senare delen även börjat ta några toner på det engelska hornet.

Kommer från början från Linköping och har spelat i Linköpings Skolmusikkår. Gick ett halvår på Lunnevads Folkhögskola och fick prova på symfoniorkester vilket inte är hälften så roligt som blåsorkester.

Funktion i plutonen: Ser till att alla har tillgång till läsk på kvällarna genom mitt och musiksoldat Andersson företag FöMusC-Läsk AB (FLÄSK). Ansvarar även för pantkassan då det blir en hel del av alla lunchpaket vi ständigt utsätts för. Är efter Hall bäst på att låta allt innehåll i skåpet ligga runt sängen och på sängen över min som ingen använder.

Favoritmarsch: Göta Signal. Det är så skönt Sväng när trex2 får till svänget i slutet av trion. Svea Def är också fantastisk men vi har aldrig fått spela den svänginga delen!

Roligaste stycket vi spelat: Weddingdance, fick lära mig en halv sida utantill för att hinna vända blad då jag inte hann kopiera.

 

 

 

Stundens citat

"Vi bara stod här och sen började vi spontanfigga och då blev det såhär..."
- Lindmark och Holm går fig i dagrummet.

Internt | Länkar | Om amk2008.se